.

jocuri tv online concursuri online coduri reteaua emag tips sport dolce sport tv digi sport tv gsptv raiffeisen bank program tv online jocuri online gratis free tips online promovare online retete culinare online Magazinul Online eMAG.ro

Oferte bune la produse IT pe Magazinul Online eMAG.ro

miercuri, 17 noiembrie 2010

Saab 9-5, oferta premium sedan - saab.ro

 Saab 9-5, oferta premium sedan - saab.ro
Noul Saab 9-5 Sedan:
- Noul premium sedan, Saab 9-5 debutează la Frankfurt IAA cu un design scandinav progresiv inspirat de Aero X este conceput pentru a maximiza experienţa şofatului. Cei de la Saab au pus accent pe siguranta si grija fata de mediu la creare, dar Saab 9-5 este si cel mai avansat din punct de vedere tehnologic fata de versiunile anterioare.

 Saab 9-5 cu combinatia realizata intre design si tehnologie doreste sa ofere o alternativa doritorilor de premium sedan.
Printre caracteristitile high-tech avem: un head-up display inspirat din aviaţie (Pilot HUD); iluminare adaptivă (Bi-Xenon Smart Beam); tempomat adaptiv; şasiu adaptiv Saab DriveSense cu control al amortizării în timp real; deschidere portiere şi pornire masină fără cheie; aer condiţionat controlabil pe trei zone; asistenţă dinamică la parcare şi Saab XWD cu unitate eLSD, leaderul industriei în sisteme de tracţiune pe toate roţile.


Motoarele sunt turbo, incepând de la numai 1,6 litri si continuă mai departe strategia de “rightsizing” a motorizărilor Saab, păstrând atenţia pe performanţă responsabilă pe parcursul dezvoltării unor motoare cu patru cilindrii relativ mici şi foarte eficiente. Se poate alege între trei combustibili – benzină, diesel şi etanol E85 – iar cu diesel, noul 9-5 oferind emisii de CO2 de doar 139g/km.

mai multe detalii despre saab 9-5 si alte modele saab gasiti pe saab.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu