.

jocuri tv online concursuri online coduri reteaua emag tips sport dolce sport tv digi sport tv gsptv raiffeisen bank program tv online jocuri online gratis free tips online promovare online retete culinare online Magazinul Online eMAG.ro

Oferte bune la produse IT pe Magazinul Online eMAG.ro

marți, 23 noiembrie 2010

Facebook.com se propune Home Page pentru utilizatorii retelei sociale

 Facebook.com se propune  Home Page pentru utilizatorii retelei sociale

Numarul tot mai ridicat de utilizatori Facebook a facut ca, saptamana trecuta, in SUA  aceasta retea sociala sa realizeze aproximativ 25% din totalul afisarilor paginilor .  Acum reteaua sociala le cere utilizatorilor ca acestia sa isi faca pagina Facebook "home page", ceea ce ar mari rata lor de ascensiune.



Purtatorul de cuvant, Meredith Chin, a declarat printr-un e-mail.: "Le Recomandam unor utilizatori sa isi faca Facebook home page. Aceasta este pur şi simplu o sugestie pentru persoanele care doresc să ajunga mai usor si mai rapid la Facebook."

Cand acestia vor accesa Facebook la va aparea intrebarea daca doresc sa faca trecerea la Facebook  pagina principala si acestia pot accepta sau nu.
Acest lucru a fost mereu posibil dar acum sugestia vine din partea retelei sociale. In noiembrie 2009 traficul facebook a crescut cu 60%, iar in martie a depasit Google la utilizatori in Statele Unite.

 Facebook saptamana trecută, a anunţat un sistem de mesagerie care integreaza perfect sms-ul, e-mailul si mesageria instanta prin intermediul retelei sociale, inlaturand necesitatea de a folosi platforme diferite.

Voi folositi Facebook cat sa il faceti home page? In Romania Google este si va ramane numarul 1?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu