.

jocuri tv online concursuri online coduri reteaua emag tips sport dolce sport tv digi sport tv gsptv raiffeisen bank program tv online jocuri online gratis free tips online promovare online retete culinare online Magazinul Online eMAG.ro

Oferte bune la produse IT pe Magazinul Online eMAG.ro

Primeste Sfaturile si Recomandarile pe email

vineri, 11 noiembrie 2011

Daca tot vii in Romania.. hai la mine iPhone 4S

Daca tot vii in Romania..
hai la mine iPhone 4S 


Dupa cum spune si titlul mi-as dori sa detin un iPhone si daca se poate de ce nu.. noul iPhone 4S care va fi oferit pe piata din Romania de Vodafone in data de 11 noiembrie 2011 (11.11.11). De ce mi-as dori .. pentru ca suna bine din toate punctele de vedere, pa langa faptul ca iPhone 4 este foarte apreciat, modelul cel nou are si mai multe "plusuri".Eu detin un telefon Nokia, de pe vremea cand erau in top, pe care am tot amanat sa-l schimb cu gandul ca vreau ceva cu mult mai bun, dar acceptabil ca pret. Dar iPhone 4S depasteste cu mult standardul de mult mai bun pe care-l aveam.


Incepand cu ecranul uimitor, cu procesorul dual-core A5 care alaturi de iOS duc performantele smartphone-ului la un alt nivel.
 Alte caracteristici importante ar fi cele legate de camera video de 8 MP capabila sa filmeze clipuri HD 1080p, viteza de download dar si felul in care se conecteaza la alte aparate pentru a iti usura treaba.

Daca este smartphone este iPhone, iar daca e iPhone e iPhone 4 S din 11 noiembrie oferit de Vodafone.

Multumesc celor de la blogalinitiative.ro pentru ca m-au informat de lansarea iPhone 4S la Vodafone Romania si ca anunta castigatorii campaniei de ziua mea (15.11) :) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu