.

jocuri tv online concursuri online coduri reteaua emag tips sport dolce sport tv digi sport tv gsptv raiffeisen bank program tv online jocuri online gratis free tips online promovare online retete culinare online Magazinul Online eMAG.ro

Oferte bune la produse IT pe Magazinul Online eMAG.ro

marți, 5 octombrie 2010

citybingo.ro - City Bingo la OTV

citybingo.ro - este site-ul oficial al jocului City Bingo transmis de OTV in zilele de vineri la ora 21:00. Pentru a participa la city bingo trebuie sa procurati cartoane de joc de la chioscurile de ziare din tara.
City Bingo este un joc de noroc transmis sub formatul unei emisiuni pe postul de televiziune Win Channel. Extragerile au loc din ora in ora si sunt transmise in direct pe Win Channel.

Dupa ce ati fost atenti la extragerea pentru care ati cumparat cartonul si ati vazut ca sunteti unul dintre castigatori (oricare ar fi premiul), sunati la numarul de telefon 021-9620 si veti afla cum puteti intra in posesia premiului.
Procurarea cartoanelor se va face doar pentru o singura extragere. Fiind din ora in ora, biletele au valabilitate doar pentru o extragere. Astfel, daca ati cumparat un carton la ora 14:25, acesta poate fi folosit doar pentru extragerea de la ora15:00. In caz contrar, isi pierda valabilitatea. Daca biletul achizitionat nu este jucat pentru extragerea pentru care a fost cumparat, acesta nu poate fi folosit pentru o alta extragere.

Ce parere aveti despre City Bingo?

mai multe detalii pe citybingo.ro
va recomandam promovare online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu